ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

Ξεκινήστε την ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ σωστά απο την αρχή!

Από την στιγμή που αποφασίσετε να «κινήσετε ηλεκτρονικά» η electrosos θα είναι δίπλα σας.
  1. Όταν μας καλέσετε θα έρθουμε στο ραντεβού μας ακριβώς στην ώρα μας χωρίς να χάνετε τον χρόνο σας.
  2. Ο τεχνικός μας ως Αδειούχος Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων θα ελέγξει την παροχή που έχετε, τον πίνακα και την υποδομή της ηλεκτρολογικής σας εγκατάστασης ώστε το ΝΕΟ ΦΟΡΤΙΟ να μην προκαλέσει προβλήματα.
  3. Σύμφωνα με τον τύπο του ηλεκτρικού οχήματος (Η.Ο.) και της ηλεκτρικής δυνατότητας ισχύος που έχει η εγκατάσταση, θα σας προτείνουμε ποιοτικούς φορτιστές με το σωστό μήκος καλωδίων και την σωστή θέση τοποθέτησης.
  4. Εσείς έχετε την δυνατότητα επιλογής. Εμείς έχουμε όλη την επιμέλεια εγκατάστασης. Ο φορτιστής ΔΕΝ είναι καλώδιο!! Τα σωστά ασφαλιστικά, οι σωστές επιλογές καλωδίωσης αυτοματισμών θα φανούν πολύ χρήσιμοι στο μέλλον. Η άποψη της electrosos είναι τεκμηριωμένη και ο σκοπός μας είναι να δώσουμε οικονομικές και σωστές λύσεις.
  5. Η ΠΡΑΞΗ δείχνει ότι η συνεργασία με την electrosos είναι ασφαλής επιλογή και η συνέπειά μας θα σας ανταμείβει στο μέλλον γιατί θα συνεχίσουμε να είμαστε εκεί σε ότι χρειαστείτε.
  6. Εφόσον έχετε ηλεκτρικό όχημα θα είχε ενδιαφέρον να υπάρχει και φωτοβολταϊκό σύστημα αυτοπαραγωγής αν υπάρχει διαθέσιμη ταράτσα ή στέγη.

Hager

LEGRAND

Blink

HUAWEI

ABB